ÇORUM / OSMANCIK - Gökdere Ortaokulu

Şbt

Okulumuzda haftanın belirli günlerinde yapılan;okuma-anlamayı geliştiren,öğrencilerimizin zihinsel gelişimine katkı sağlaması amacıyla kitap okuma saatleri düzenlenmeye devam etmektedir.

Şbt

Okulumuzda bağımlılıkla mücadele kapsamında tütün ve tütün ürünleri ile oluşturduğu zararlar hakkında sunumlar yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda Enerji ve Tasarruf Haftası ile ilgili çeşitli etkinlikler yapılmış ve sınıflarda slayt gösterileri ile de öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.

Ock

Okulumuzda tiyatro sanatçısı Umut CANBOLAT tarafından öğrencilerimize Hacivat-Karagöz gölge oyunu düzenlenmiştir.Öğrencilerimiz Türk kültürünün değerlerine bir kez daha keyif alarak katılım göstermiştir.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL SPORLARI FUTBOL YILDIZLAR KIZ MAHALLİ MÜSABAKALRI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLARIZ.

Ara

5 Aralık 1934’te Atatürk bir kez daha tüm dünyaya örnek olacak bir karara öncülük etti. Kadınların siyasi hayatta seçme ve seçilme hakkı için harekete geçti  ve Seçim Kanunu’nda yapılan değişiklik ile bundan tam  89 yıl önce kadınlar, en demokratik haklarına kavuştular. ''Türk Kadınına Seçme Seçilme Hakkı'' 89 Yaşında.Okulumuz öğrencilerine sinevizyon gösterisi ve etkiniliklerle programımız tamamlandı.

Ara

Öğrencilerimiz İlçemizde düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol turnuvasına katıldılar.Beden eğitim öğretmenimiz Barış ÇETİNKAYA öncülüğünde sahaya çıkan öğrencilerimize başarılar dileriz.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize Okul idaresi olarak teşekkür ederiz.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 85 yıl önce bugün hayata gözlerini yumdu.Okulumuzda düzenlenen programda Atamızı rahmet ve minnetle andık.

Ekm

Okulumuzda ; Tutitak Bilim Söyleşileri Kapsamında, Dr. Öğretim Üyesi Güven AKÇAY tarafından   '' Öğrenen Beyin'' üzerinde söyleşi gerçekleştirildi.

May

Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, okulumuzda yaz etkinlikleri kapsamında  etkinlikte bulundu...

May

Çocuk tiyatrosu olan ''ALAADDİN'' okulumuz öğrencilerince beğenilerek izlenildi.

Nis

"Sanki her tarafta var bir düğün bugün en sevinçli en mutlu gün" diyerek kutladığımız, egemenliğimizi ilan ettiğimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği en güzel günlerden birini öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımları ile kutlamış bulunmaktayız..

Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın Ayhan AKPAY ve İlçe Millli Eğitim Müdürümüz İdris MAKİNECİ ,mahalli ana sınıflarımızı ve okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.