ÇORUM / OSMANCIK - Gökdere Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) Hastalığı hakkında bilgilendirme etkinliği yapılmıştır.Öğrencilerimiz gündemde olan ve hayati anlamda etkili olan hastalık hakkında video ve görsellerle desteklenerek bilgilendirilmiştir.

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104. açılış yıl dönümünde 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda çeşitli etkinlik ve oyunlarla coşkuyla kutlandı.

Nis

Okulumuzda TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Anorganik Kimya Anabilim Dalı Prof. Dr. Dursun Ali KÖSE tarafından ''Atık Yönetimi ve Evsel Atıkların Geri Dönüşümü'' konulu bilim söyleşisi gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuzda ve ilçemizde yapılan resim,şiir ve kompozisyon yarışmalarında okulumuzu temsil eden ve başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri okul yönetimimiz ve öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okulumuza gönderilen ödenekle bakım-onarım çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Gökdere Ortaokulu olarak belirli gün ve haftalar kapsamında etkinliklerimiz coşku ile yapılmaya devam etmektedir.Okulumuz öğrencileri Kütüphaneler Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler ile kitap okuma,faydaları ve kütüphane kuralları gibi önemli konularda şiir,tiyatro ve oratoryo gibi etkinlikler sergilemiştir.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü adına okulumuz arka kısmında öğretmenlerimize bir hediye olarak öğretmenlerimiz adına hatıra ağaç dikimi yapılmıştır.Okulumuz kadın öğretmenleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu etkinliklerle kutlandı.Şehitlerimiz ve gazilerimiz rahmet ve minnetle anıldı.

Mrt

Gökdere İlkokulu/Ortaokulu Müdürlüğü tarafından belirlenen Okul Aile Birliği toplantısı 01.03.2024 tarihinde yapılmıştır.Okul Aile Birliği Toplantısı'nda gündem maddeleri görüşülmüş ve fikir alışverişinde bulunulmuştur.Okul Aile Birliği Toplantısı ardından veliler sınıf rehber öğretmenleri ile birebir görüşme yaparak öğrenciler ve genel durum hakkında bilgi almışlardır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda etkinliklerle kutlanmış ve İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy anılmıştır.

Mrt

Sivil Savunma Haftası kapsamında okulumuzda bilgilendirme ve deprem tatbikatı yapılmıştır.Konunun hassasiyeti ve ülkece yaşadığımız son ağır depremler sonrasında öğrencilerimizin de bir bütün olarak; deprem bilinci ve farkındalığının artması için sınıflarda çök-kapan-tutun eğitimi ve daha sonrasında ise tahliye çalışmaları yapılmıştır.

Mrt

Milli Muharip Uçak (KAAN) göklerle buluştu.Öğrencilerimiz MİLLİ SAVAŞ UÇAĞIMIZI büyük bir heyecanla izledi .Geleceğin pilotları,mühendileri olacak öğrencilerimiz uçağımızı hayranlıkla izlediler.

Şbt

Okulumuzda haftanın belirli günlerinde yapılan;okuma-anlamayı geliştiren,öğrencilerimizin zihinsel gelişimine katkı sağlaması amacıyla kitap okuma saatleri düzenlenmeye devam etmektedir.

Şbt

Okulumuzda bağımlılıkla mücadele kapsamında tütün ve tütün ürünleri ile oluşturduğu zararlar hakkında sunumlar yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda Enerji ve Tasarruf Haftası ile ilgili çeşitli etkinlikler yapılmış ve sınıflarda slayt gösterileri ile de öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.